Gratis bildredigeringsprogram direkt via internet

Photoshop är dyrt och ett annat program är krångligt. Nu finns det äntligen ett gratis bildredigeringsprogram som är både enkelt och gratis. Pixlr heter tjänsten och den körs direkt via internet utan att du behöver installera någonting. Tjänsten är ingen fullblodad ersättare för Photoshop men helt klart fullt användbart för många olika behov.

pixlr   Gratis bildredigeringsprogram direkt via internet

När IDG recenserade Pixlr så var det plus att det är på svenska, funktionsrikt och lättanvänt. Som minus är det långsamt och att det inte går lagra bilderna på webben. Jag personligen har inte upplevt att det går speciellt segt, visst så körs tjänsten via internet så lika snabbt som ett program på datorn är det ju inte, men det känns aldrig besvärligt eller trögt. Att inte kunna spara filerna online är nog en smaksak, jag själv trivs med att ha alla mina filer sparade lokalt på min hårddisk och om du är som mig så är Pixlr perfekt. :)

Själva tjänsten körs helt i flash och det finns många bra funktioner, så som olika filter och lager. Testa själv på en gång och se hur snabbt du kan komma igång med att redigera eller skapa en ny bild. Mycket nöje!

Dela gärna med dig: Pusha Facebook Twitter

3 thoughts on “Gratis bildredigeringsprogram direkt via internet

  1. Pingback: Tescho » I ord & bilder » Ett kvällstips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>