Robbster.se

Mobil-app visar vem som ringer

Vill du veta vem det är som ringer från ett okänt nummer innan du svarar? Till exempel för att ta reda på om det är en säljare eller inte.

Till din Android-mobil så har Eniro utvecklat en app som innehåller alla vanliga Eniro-tjänster, så som karta och sök. Men den allra häftigaste funktionen är utom tvekan nummerupplysning när någon ringer. Vid varje inkommande samtal görs en sökning på Eniro.se och ett namn dyker upp på skärmen så snabbt Eniro.se hittat ägaren bakom numret. Hitta.se har inte hunnit bygga en app för Android men meddelar att det är under utveckling och även deras app kommer då innehålla nummerupplysning.

Till din iPhone så har Hitta.se idag meddelat att man inom några veckor kommer att släppa en uppgradering av deras app som då kommer att innehålla nummerupplysning vid inkommande samtal.

Även populära sidan Vemringde.se har en egen app för Andriod som finns gratis på Market.

[tags]nummerupplysning, Android, iPhone, vem ringde, intressant?[/tags]

Kategorier: Program

Google Chrome Beta översätter automatiskt » « Google Chrome fortsätter få nya användare

6 Kommentarer

 1. Hej! Tack för ett bra inlägg! Vill gärna komplettera lite och berätta att VemRingde (app till Android) även hämtar information från Eniro.

  Dessutom håller vi precis på att arbeta med en iPhone app som hämtar de vanligaste numren som säljare använder och lägger dem i en kontakt. Då kan man direkt se om det är en försäljare och helt enkelt strunta i att svara. Eller ännu bättre, sätta en tyst ringsignal på just den kontakten.

  med vänliga hälsningar

  Carl-Fredrik Herö,
  vemringde.se

 2. Robert

  03 mars 2010 — 17:04

  Carl-Fredrik: Tack för inlägget och informationen, det låter ju kanon. Bra jobbat!

 3. Lennart Gustafsson

  11 december 2010 — 19:54

  Hej.
  Hur blev det med hittas app, hittar ingen för iPhone likt den som finns från Eniro för Android.
  Söker en app som visar vem numret som ringer till min iPhone tillhör, finns det till iPhone?
  Mvh L

 4. Lite missvisande. ”Vill du veta vem det är som ringer från ett okänt nummer innan du svarar?”. Okänt nummer klarar den inte av att spåra vem det är som ringer ifrån. Däremot ett för dig – eller din telefonbok – okänt nummer klarar den av att spåra. Alltså numret står för dig i klartext vid inkommet samtal, men du vet inte vem det är.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

Copyright © 2016 Robbster.se

Temacred: Anders NorenUpp ↑